Terveydenhuollon ja lääkekartellien yhteinen historia

tiistai 12. huhtikuuta 2016

 

Tämä artikkeli antaa vastauksia mm. kysymyksiin: 

Miksi syöpää saa hoitaa vain kolmella tavalla; 

Milloin parantamisesta tulee rikos? 
Miksi lääkäri ei ole motivoitunut perehtymään hoitomahdollisuuksiin ravinnolla ja ravintolisillä? 


 Nykyinen terveydenhuoltojärjestelmä sai muotonsa 1900-luvun alussa, kun AMA (American Medical Association - Amerikan lääkäriyhdistys), Rockefeller-säätiö ja Carnegie-säätiö liittyivät yhteen.
He sijoittivat rahansa lääkeperustaiseen tutkimukseen, johon “terveydenhuolto” pääasiassa keskittyi. 
Tämän jälkeen Rockefellerit ja muu huomattava pankkieliitti ovat kyenneet hallitsemaan ja hyötymään suunnattomasti lääketeollisuudesta. AMA, joka on suurin lääkärien liittouma Yhdysvalloissa, ajaa lääkehoidon paradigmaa lobbaamalla vahvasti kongressissa.

Sen julkaisu JAMA (the Journal of American Medical Association) on yksi vaikutusvaltaisimmista lehdistä, jota lääketeollisuuden mainostajat rahoittavat. Sen tehtävänä on myös tukahduttaa vaihtoehtoiset hoitomuodot, esimerkkinä Royal Rifen syöpähoito.Tässä esitetään aikajärjestyksessä Rockefeller-säätiön rooli terveydenhuoltoteollisuuden "kehityksessä".

1901 Rockefellerin lääketieteellinen tutkimuslaitos avataan.
Vuoteen 1928 mennessä John D. Rockefeller oli lahjoittanut tutkimuslaitokselle 64 miljoonaa dollaria. Tutkimuslaitoksesta tuli myöhemmin Rockefeller University.

1910 julkaistaan Flexnerin raportti, jossa määritellään lääketieteellisen koulutuksen uudet standardit.
Tässä Rockefeller- ja Carnegie-säätiön erittäin vaikutusvaltaisessa raportissa arvioitiin lääketieteen oppilaitokset ja luotiin uusi lääkärikoulutus. Siinä asetettiin uusi standardi siten, että koulut hyväksyttäisiin vain, jos niissä korostettiin lääkeperustaista tutkimusta ja hoitoa. Homeopatiaa ja muita vaihtoehtoisia menetelmiä ei enää tunnustettu. Raportin kirjoittaja Abraham Flexner osallistui Carnegie-säätiön opetuksen edistämiseen. Vuonna 1910 lääketieteellisiä oppilaitoksia
oli 161. Vuoteen 1919 mennessä jäljellä oli vain 81.

1913 Rockefeller-säätiö perustaa Kansainvälisen terveyskomission.
Siinä luotiin perusta sille, kuinka terveys- ja tiedetutkimus sekä kehitystyö oli suoritettava. Monet nykyajan terveyslaitokset muodostettiin tämän komission käytäntöjen ja tutkimustapojen mukaan, kuten YK:n Maailman terveysjärjestö, Yhdysvaltain hallituksen kansallinen tiedesäätiö ja Kansallinen terveysinstituutti.
Jo olemassa olonsa ensimmäisenä vuonna lääketeollisuuden investointibusiness kohtasi suuren uhan: vitamiineja ja muita mikroravinteita mainostettiin yleisölle terveysohjelmina. Nämä estäisivät patentoituihin lääkkeisiin perustuvan laajan liiketoiminnan. Sen tähden tämän epätoivotun kilpailun eliminoimisesta tuli kuoleman vakava ongelma lääketeollisuudelle.

1918 Julkisesta terveydestä tulee Rockefeller-säätiön toiminnan painopiste.
“Säätiö pitää julkista terveyskasvatusta yhtenä sen pääasiallisista tehtävistään ja rakentaa ja rahoittaa ensimmäisen julkisen terveyden koulun Johns Hopkinsin yliopistoon.”
Rockefeller-säätiö käyttää Espanjan flunssaepidemiaa ja mediaa (jota se jo tuolloin hallitsi) aloittamaan noitavainon kaikkia lääketieteen muotoja vastaan, jotka eivät kuuluneet sen patenttien piiriin.
Seuraavien 15 vuoden aikana kaikista lääketieteen oppilaitoksista, useimmista sairaaloista ja Amerikan lääkäriliitosta tuli varsinaisesti Rockefellerin strategian pelinappuloita. Tämän strategian tavoitteena oli alistaa koko terveydenhuollon sektori lääketeollisuuden liiketoimintamonopolin alaiseksi.
“Äiti Teresaksi” naamioituneena Rockefeller-säätiötä käytettiin myös ulkomaiden ja kokonaisten maanosien valloittamiseen lääketeollisuuden investointitoiminnalle, aivan kuten Rockefeller itse oli tehnyt muutamia vuosikymmeniä aiemmin öljyteollisuudellaan.

1921 Rockefeller-säätiö avustaa lääketieteen oppilaitoksia 357 miljoonalla dollarilla ympäri maailman.
Näin lääkkeisiin perustuva lähestymistapa leviää merkittävimpiin oppilaitoksiin kaikkialla maailmassa.

1922 tohtori Royal Raymond Rife aloittaa syöpätutkimukset.
1920-luvulla tohtori Rife, etevä bakteriologi ja Johns Hopkinsin ylipiston entinen oppilas, ryhtyy tutkimaan ja kehittämään vaihtoehtoista syöpätutkimusta.

1924 Morris Fishbeinista tulee JAMA:n päätoimittaja.
JAMA on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista lääketieteellisistä julkaisuista. JAMA:n johtajana Morris Fishbein kuului tuohon
aikaan vaikutusvaltaisimpiin miehiin lääketieteessä. Hän muutti yrityksen rahaa tuottavaksi koneeksi ja käytti kielteisiä kampanjoja murskatakseen kilpailijansa. Hänen panoksensa oli ratkaiseva Rifen syöpähoidon tukahduttamisessa.

1924 Harry Hoxsey perustaa ensimmäisen syöpäklinikan Illinoisin Taylorvilleen.
Harry Hoxsey tarjoaa syöpähoitoon luonnollisen yrttiyhdistelmän, jonka tuhannet väittävät toimineen.
Tämä on ensimmäinen hänen 17 klinikastaan.

1925 Atlantin toisella puolella Saksassa perustetaan ensimmäinen kemian- ja lääketeollisuuden kartelli kilpailijaksi Rockefellerin pyrkimykselle hallita globaaleja lääkemarkkinoita. Perustettiin I.G. Farben -kartelli, jonka johdossa olivat Bayer,
BASF ja Hoechst, työntekijöitä yhteensä yli 80 000. Kilpailu globaalista hallinnasta oli alkanut.

1926 JAMA julkaisee ensimmäisen hyökkäyksen Hoxleya vastaan. Hän pelottelee lääkäreitä ja tutkijoita pidättäytymään yhteydenotoista Hoxseyn kanssa.

1927 John D. Rockefeller Jr antoi ensimmäisen vuotuisen 60 000 dollarin lahjoituksen Memorial Sloan-Ketteringin syöpäinstituutille.

1929    Rockefeller-kartelli (USA) ja I.G. Farben-kartelli (Saksa) päättävät jakaa koko maapallon etupiireihin, mikä oli
aivan sama rikos, josta Rockefeller oli aiemmin saanut 18 vuoden tuomion, kun hänen trustinsa oli jakanut Yhdysvallat “etupiirivyöhykkeisiin”.

Kyltymätön I.G. Farben ei halua enää olla vuoden 1929 rajoitusten sitoma. He tukevat nousevaa saksalaista poliitikkoa, joka lupaa
I.G. Farbenille valloittavansa maailman sotilaallisesti. Miljoonien dollareiden vaalikampanja-avustuksin tämä poliitikko anasti vallan Saksassa, muutti Saksan demokratian diktatuuriksi ja piti lupauksensa aloittaa sotilaalliset valloituksensa, jotka pian tulivat tunnetuksi toisen maailmansodan nimellä.
Kaikissa maissa, joihin Hitlerin joukot hyökkäsivät, ensimmäinen tehtävä oli anastaa öljy- ja lääke- ja kemianteollisuus ja antaa
ne I.G. Farben-imperiumille korvauksetta.

1932 tohtori Rife kehittää syöpähoidon.
Tohtori Rife kehitti laitteen, jolla voitiin taajuuksia käyttämällä neutraloida tautia-aiheuttavat mikro-organismit syöpäsolut mukaan lukien.

1932 Rockefeller-instituutin johtaja tohtori Thomas Rivers kiistää Rifen syöpähoidon.

1932 Northwestern Universityn lääketieteellinen tutkimusjohtaja tohtori Arthur Kendall puhui amerikkalaisille lääkäreille Johns Hopkinsin yliopistossa Rifen syöpähoitojen alustavista onnistumisista. Rockefeller-instituutin (pääasiallinen lääketieteellisen tutkimuksen rahoittaja) virologi ja bakteriologi tohtori Thomas Rivers ja tohtori Hans Zinsser nimittivät Kendallia valehtelijaksi vasten kasvoja kokouksen edessä.

1934 16 terminaalisyöpäpotilasta paranee Rifen hoidolla.
 Vuonna 1934 Scripps-instituutissa La Jollassa etelä-Kaliforniassa Rife suoritti kliinisiä kokeita 16 terminaalista syöpää sairastavalla potilaalla ja onnistui parantamaan kaikki. Ryhmä lääketieteen erikoistuntijoita vahvisti tulokset. Ryhmään kuuluivat tohtori Milbank Johnson (Chairman of the Special Medical Research Committee of USC),  George Fischer New Yorkin lastensairaalasta ja tohtori Wayland Morrison.

1938  Amerikan lääkäriliitto asettaa Rifen syytteeseen harhaanjohtavista lääkärinhoidoista.

1939  Philip Hoyland haastaa Royal Rifen yhtiön Beam Ray Corporationin oikeuteen.
Philip Hoyland myönsi saaneensa 10 000 dollarin lahjuksen Hahn Realty Groupilta (AMA:n agentti) Beam Ray Corporationin haastamiseksi oikeuteen.

1939 uusi Memorial Sloan-Ketteringin syöpäkeskus avataan. John D. Rockefeller  lahjoitti tontin ja 3 miljoonaa dollaria.

1940-luvulla Rifen työ tuhotaan ja tukahduttaminen jatkui.

1942-45 Sinetöidäkseen globaalin patentoitujen lääkkeiden hallintansa I.G. Farben-kartelli testaa patentoituja lääkeaineitaan keskitysleirien vangeilla Auschwitzissa, Dachaussa ja monissa muissa kohteissa.
Maksut näiden epäinhimillisten tutkimusten suorittamisesta siirrettiin suoraan Bayerin, Hoechstin and BASF:n pankkitileiltä SS:n tileille, jotka ylläpitivät keskitysleirejä.

The Dark Roots of the “Brussels EU” - EU Facts
http://graviolateam.blogspot.fi/p/the-dark-roots-of-brussels-eu-this.html

Yllättävästi todelliset syylliset 60 miljoonan ihmisen kuolemaan toisessa maailmansodassa, I.G. Farbenin johtohenkilöt. saivat lievimmät tuomiot. Nekin johtohenkilöt, jotka olivat suoraan vastuussa rikoksista Auschwitzissa, saivat enintään 12 vuotta vankeutta.

Heitä tarvittiin.
Vain muutaman vuoden kuluttua Nürembergissä tuomitut I.G. Farbenin johtajat vapautuivat vankilasta ja heidät sijoitettiin aikaisempiin asemiinsa  Rockefellerin etujen sidosryminä.
Esimerkiksi Fritz Ter Meer, joka tuomittiin 12 vuoden vankeuteen rikoksistaan Auschwitzissa, palasi Saksan suurimman monikansallisen lääkeyhtiön Bayerin johtajaksi vuonna 1963!

1949 Hoxsey haastaa JAMA:n ja päätoimittajat kunnianloukkauksesta ja panettelusta. Hoxsey voittaa.

1949 Morris Fishbein syrjäytetään AMA:sta.

1956 FDA julkaisee julkisen varoituksen Hoxseyn syöpähoidosta.

1960 Hoxseyn menetelmä kielletään Yhdysvalloissa FDA:n toimesta.

1960 Laurance Rockefeller toimii New Yorkin Memorial Sloan-Ketteringin syöpäkeskuksen johtajana 1960-1982.
 Tämä keskus on maailman vaikutusvaltaisimpia syöpäkeskuksia. Toisen maailmansodan aikana siellä suoritettiin ensimmäisiä kokeita, joissa sovellettiin kemiallisen sodankäynnin aseita “syöpähoidossa”. Tästä kehittyi kemoterapia.

1963 Bio-Medical keskus (Hoxsey) avataan Tijuanassa, Meksikossa.
Sen toiminta jatkuu ja sen onnistumisprosentin väitetään olevan 80.

Rockefellerin etujen valvojana lääketeollisuuden banaanivaltio Saksa johti yhtä häpeällisintä pyrkimystä, joka on koskaan toteutettu YK:ssa.
Kuluttajansuojan nimissä se käynnisti neljä vuosikymmentä kestävän ristiretken tehdäkseen vitamiinihoidot ja muut luonnolliset ei-patentoidut terveyttä edistävät menetelmät laittomiksi kaikissa YK:n jäsenvaltioissa.

Tavoitteena oli yksinkertaisesti vain kieltää kaikki kilpailu, joka kohdistui patentoituja lääkkeitä valmistaviin yrityksiin.
Suunnitelma oli yksinkertainen: kopioida koko maailmaa varten se, mikä oli jo tehty Amerikassa 1920-luvulla eli monopolisoida terveydenhuolto patentoiduilla lääkkeillä.

Koska lääketeollisuuden kaupankaupankäynti lääkkeillä riippuu siitä, että sairaudet jatkuvat, sen kehittämien lääkkeiden ei ole tarkoitus ehkäistä, parantaa tai kitkeä pois sairauksia.
Näin ollen globaalin strategian tavoitteena oli monopolisoida miljardien ihmisten terveys pillereillä, jotka likimain peittävät oireet mutta tuskin koskaan vaikuttavat sairauden perussyyhyn.
Patentoitujen lääkkeiden monopolista on aiheutunut mittaamaton määrä sairautta jopa kuolemaa, kun luontaislääkinnästä ja hoidoista on vaiettu. 
Lääketeollisuuden harjoittama kaupankäynti sairauksilla on tuottanut vammaisuutta ja kuolemaa niin suuressa määrin, että se hakee vertaistaan historiassa.

1971 Presidentti Nixon julistaa “sodan syöpää vastaan” ja allekirjoittaa 1,6 miljardin lain.

1977 Sloan-Kettering hylkää Laetrilen (aprikoosinsiemenuute) syöpähoitona huolimatta Sloan-Ketteringin oman kuuluisan tutkijan Kanematsu Suguiran saamista positiivisista tuloksista.
Marraskuussa 1977 Sloan-Kettering julkisten asioiden apulaisjohtaja tohtori Ralph Moss piti lehdistötilaisuuden laetrilen menestyksestä ja mahdollisuuksista välittämättä keskuksen salailusta. Ralph Moss sai potkut seuraavana päivänä, koska “oli epäonnistunut perustehtävänsä suorittamisessa”. (Seikkaperäisempi esitys laetrile-hoidon vaiheista sivulla
http://terveystuuletusta.blogspot.fi/2015/10/luonnon-salainen-vitamiini-syopaan.html)

1991 Rockefeller-säätiö auttaa lasten rokotusaloitteen käynnistämisessä.
Säätiö liittyy Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelmaan, UNICEF:iin, WHO:hon ja maailman pankkiin lasten rokotusaloitteen muodostamiseksi.

2010 yli puolimiljoonaa amerikkalaista kuolee syöpään.

Lopun alku kiistassa lääketieteestä tässä

Lue myös tohtori Antti Heikkilän kirjoitus tästä

Suomennos Jussi Yli-Panula
Lähde www.thrive movement.com, Dr Rath Health Foundation

Artikkeli panee myös epäilemään lääketeollisuuden todellisia motiiveja tutkimuksessa, johon vapaaehtoisia helsinkiläisiä värvätään koekaniineiksi.  

On selvää, että lääketiede ja lääkkeet ovat tarpeellisia, mutta niiden tuottamisesta ei saa syntyä monopoleja, joiden tavoitteena on luontaishoitojen ja ravintolisien eliminoiminen.

 

gallery/business disease

1) kemoterapialla, 
2) sädehoidolla ja 
3) leikkauksella?